Een goed glas wijn verdient een mooi glas. Wij zijn concessionnaire van de Kristalproducent Spiegelau. De Kristalfabriek ligt vlak bij de Duits-Tjechische grens en is één van de beroemdste Europese producenten van glaswerk en kristal. Het hoogwaardige glas wordt nog met de hand gemaakt en er vindt een zeer strenge eindcontrole plaats, zodat ieder glas er onberispelijk, helder en zuiver uitziet.

Spiegelau’s succes in de afgelopen jaren heeft er (onder leiding van de Franse vinoloog en ontwerper Jean Pierre Lagneau) geleid tot de ontwikkeling van een nieuwe glaslijn: Authensis. Met hem zijn vele specialisten van mening dat smaak van een wijn van glas tot glas verschilt. Factoren als het materiaal en de vorm van het glas, de diameter van de bovenrand en de dikte van de bovenrand beïnvloeden de geur en de smaak. Indien u wijnen serveert in de passende glazen van deze glasserie, bent u verzekerd van optimaal drinkgenot!

Verder hebben we ook andere mooie wijnaccessoires zoals wijnopeners met hoornen handvatten en kristallen karaffen op voorraad.